≫ 

"Dosta je bilo" ponovo u skupštinskoj sali

Pokret Dosta je bilo imao je najbrojniju opozicionu poslaničku grupu posle izbora 2016. godine sa 16 poslanika, ali se ona u međuvremenu zbog odlaska, ali i izbacivanja pojedinih poslanika raspala

  • 1

Posle dužeg vremena u skupštinsku salu se danas vratio predsednik Dosta je bilo Saša Radulović i podneo 16 dopuna dnevnog reda.

- Došao sam posle dužeg vremena da vidim da li se ovde nešto promenilo - rekao je Radulović tokom utvrđivanja dnevnog reda.

Pokret Dosta je bilo imao je najbrojniju opozicionu poslaničku grupu posle izbora 2016. godine sa 16 poslanika, ali se ona u međuvremenu zbog odlaska, ali i izbacivanja pojedinih poslanika raspala.

Saša Radulović Pokret Dosta je bilo imao je najbrojniju opozicionu poslaničku grupu posle izbora 2016. godine sa 16 poslanika - Saša Radulović - Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nedugo posle toga Radulović, kao i njegova zamenica Branka Stamenković su prestali da dolaze u parlament.

Radulović se, inače, zalaže za bojkot izbora i nedavno je ponovio da opozicija mora da istraje u pritisku koji bi omogućio da se u Srbiji održe fer i pošteni izbori.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA