≫ 

SPS održala sednicu na kojoj je analizirala stanje u partiji uoči izbora

Na sednici je analizirano stanje u partijskoj organizaciji uoči predstojećih izbora.

  • 2
SPS izvršni odbor Foto: sps.org.rs

U sedištu Socijalističke partije Srbije održana je konstitutivna sednica Izvršnog odbora Glavnog odbora kojom je predsedavao Vladan Zagrađanin, predsednik Izvršnog odbora GO SPS.

Na sednici je analizirano stanje u partijskoj organizaciji uoči predstojećih izbora.

U cilju veće operativnosti i efikasnosti u radu Izvršnog odbora GO izabrao je potpredsednike Izvršnog odbora Aleksandru Đanković, Slobodana Miloševića, Slobodana Šolovića i Đorđa Čabarkapu.

Za direktora Stručne službe izabran je Đorđe Čabarkapa.

Članovi Izvršnog odbora GO jednoglasno su podržali zaključke Predsedništva Socijalističke partije Srbije sa sednice održane 25.12.2019. godine u kojima je podržana državna politika Republike Srbije koju vodi Aleksandar Vučić zajedno sa SPS i njenim predsednikom Ivicom Dačićem.

Istovremeno, Izvršni odbor GO osudio je pokušaje sramne destabilizacije državne politike od strane dela opozicije koja za cilj ima narušavanje nacionalnih interesa Srbije. Istupanjem u javnosti SzS je bazirajući se na lažima i klevetama pokušala da suzbije prostor za buduće pregovore oko povlačenja priznanja takozvane države Kosovo, koju vodi ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Izvršni odbor GO SPS dao je punu podršku predlogu koji je izglasan na Predsedništvu SPS kojim se predsedniku SPS Ivici Dačiću u narednom periodu ostavlja mogućnost procene o potencijalnom izlasku na zajedničkoj listi sa Aleksandrom Vučićem i SNS.

Zahvaljujući mudroj i državničkoj politici Srbija je danas respektabilan partner i istoka i zapada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    27. decembar 2019 | 17:26

    Šta će nam sps i ps vulinov... Idemo sns~sdps~pups~snp~pss~spo..... Vučić~ljajić~krkobabić~popović~karić~drašković.... Preko 60..posto...150...poslanika...do pobede.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA