Bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet: Vučić čestitao Božić Putinu

- U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast - naveo je Vučić, između ostalog, u čestitki

  • 61
Aleksandar Vucic, Vladimir Putin Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas, uoči Božića, čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

- Vama i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji srdačno čestitam svetli praznik Hristovog rođenja, sa iskrenom željom da ga provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći. Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima - naveo je Vučić u čestitki Putinu.

- U Srbiji se sa radošću sećamo Vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, Vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Predsednik Srbije je božićnu čestitku uputio i ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i Patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu, saopštila je Služba za saradjnu sa medijima predsednika Republike.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko85

    6. januar 2020 | 17:23

    Zahvaljujući Putinu i Vučiću srpsko - ruska saradnja je na najvećem mogućem nivou, i zato uvek trebamo da čuvamo naše prijateljstvo i proslavljamo zajedničke praznike.

  • slađa

    6. januar 2020 | 15:53

    Mir Božji! Hristos se rodi!

  • Anchi

    6. januar 2020 | 16:10

    Našoj pravoslavnoj braći želimo da Božić provedu u miru, sreći i blagostanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA