≫ 

Trampov čovek za nacionalnu bezbednost reagovao na Vučićevu objavu oko leta Beograd-Priština

Na Vučićevu objavu na Tviteru, reagovao je i Grenel, koji je predsedniku Srbije zahvalio na posvećenosti i prijateljstvu

  • 48

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Robert O'Brajen retvitovao je tvit predsednika Aleksandra Vučića u kojem je on naveo da je Srbija zahvalna njemu i specijalnom izaslaniku predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu, za ključnu ulogu koju su imali u pružanju pomoći u uspostvljanju direktnih letova između Beograda i Prištine.

Tviter Printscreen: Twitter/Robert C. O'Brien

- Srbija je spremna da nastavi sa još takvih inicijativa, približavajući ljude na Balkanu - poručio je Vučić u tvitu na engleskom jeziku, nakon što je juče u Berlinu sa kompanijom "Lufthanza" potpisano pismo o namerama o obnovi avio-linije Beograd-Priština.

Na Vučićevu objavu na Tviteru, reagovao je i Grenel, koji je predsedniku Srbije zahvalio na posvećenosti i prijateljstvu.

- Hvala Vam, gospodine predsedniče. Zahvalni smo na Vašoj posvećenosti i prijateljstvu - naveo je Grenel na Tviteru.

Pismo o namerama potpisano je juče u američkoj ambasadi u Berlinu, u prisustvu ambasadora SAD i specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela i američkog savetnika za nacionalnu bezbednost Roberta O'Brajena.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👤

    21. januar 2020 | 12:41

    Са приштинског аеродрома (који је у ко зна чијем власништву), полетаће авиони немачке Луфтханзе и слетати на аеродром у Београду, који је у француском власништву. Узимајући у обзир да је за запад Косово "независно", ово му дођу као "међународни" летови. А ми ћемо опет у својој држави бити кловнови који се окрећу у круг и питају се шта их је снашло.

  • Veteran Kosare

    21. januar 2020 | 10:13

    No Comentt !

  • Bisen8ja

    21. januar 2020 | 11:01

    Prvo ove mlade obavestite da je aerodrom Beograd-Pristina u prošlom veku pusten za vazdušni saobracaj i da ga je izgradila SFRJ,tj.njeni narodi i narodnosti izgradili isti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA