≫ 

Vučić održao hitan sastanak zbog pogoršane situacije u regionu

Na sastanku sa Vučićem bili su i ministri Ivica Dačić, Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin

Aleksandar Vučić, Ričard Grenel, Predsedništvo Srbije

Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Sastanak kojem su uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića prisustvovali i ključni ljudi bezbednosnog sektora države održan je večeras u sedištu BIA i trajao je dva sata, a po završetku prvi čovek Srbije nije se obratio medijima niti će biti zvaničnog saopštenja.

Vučić je hitno sazvao sastanak zbog pogoršane situacije u regionu.

Podsetimo, osim Vučića, na sastanku su bili i ministri policije i odbrane Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade Ivica Dačić i šef BIA Bratislav Gašić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    27. januar 2020 | 23:03

    Naše zalaganje za mir i stabilnost u regionu nikada nije dolazilo u pitanje i zbog toga na svako pogoršanje situacije se mora hitno reagovati.

  • Toma

    28. januar 2020 | 07:30

    Postovani, bez obzira dali se radi o sportu, politici i necem trecem, gnev je prelio casu gorcine kod brace crnogoraca?! Stvari su pomalo izmakle kontroli, ne treba im dolivati vatru na ulje?! Smiriti strasti, uzeti se u pamet i prst na celo, zasto braco sve to radite?! Manite se corava posla, ne slusaj te mentore spolja,?! Mirne, glave, pogledajte se u oci, dajte ruku POMIRENJA,?! Svima ce nam biti bolje, jedan smo narod?! Hitan sastanak naseg VRHA Drzave, je urodio plodom na smirenju tenzija. Vucic je svima dao do znanja na jedan diplomatski profesionalan medjunarodni nacin u ocuvanju mira i bezbednosti.!!!

  • Zeljko85

    27. januar 2020 | 23:09

    Kad bi sve zemlje u regionu imale ovako ozbiljan pristup kao i Srbija ne bi bilo problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA