Predsednički izbori u Srbiji možda već 2021. godine?

Potrebna nam je odgovorna politika i da budemo svesni opasnosti, rekao je Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Prva

  • 53

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne prihvata ultimatume, ali da mora da vodi odgovornu politiku kako Srbiju opet ne bi uveo u ratove i ugrozio našu decu i budućnost zemlje.

- Ipak, to ne znači da ću bilo šta da prihvatim što smatram da je štetno. Uvek mogu da kažem: "evo, narode, pošto vidim da to znate bolje i da ste sigurni da ćemo sa lakoćom da preživimo sve to, evo, izvolite, više nisam predsednik, može da bude bilo ko drugi - rekao je Vučić za Prvu tv.

Podseća u tom kontekstu da će predsednički izbori biti 2022. godine, ali da mogu da budu održani i godinu dana ranije, odnosno 2021.

- Svejedno je da li će biti 2021. ili 2022. Samo u tom slučaju svakako u tome ne bih učestovao - poručio je Aleksandar Vučić.

Potrebna nam je, kaže, odgovorna politika i da budemo svesni opasnosti.

- Budim se sa činjenicom i strahom šta je sledeće što će da predlože i SAD i Nemci - rekao je Vučić govoreći o rešavanju pitanja KiM.

Na pitanje šta bi uradio kada bi dobio ultimatum, Vučić kaže da nikada nije prihvatao ultimatume i da se trudio da pronađe najbolje rešenje za srpski narod.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    23. februar 2020 | 17:02

    Veliki izazovi koji se nalaze pred Srbijom zahtevaju da Srbija ima jaku vlast koja će na još jednim izborima potvrditi da ima ogromnu podršku naroda.

  • nikolas

    23. februar 2020 | 11:53

    ILI VUCIC ILI BRAT PUTIN DA BUDE PREDSEDNIK SVIH PRAVOSLAVNIH ZEMELJA KOJI NECE DA PADNU POD NATO ROPSTVO!!!

  • Mirjana

    23. februar 2020 | 16:46

    Odgovorna, mudra i pametna politika je ono sto Vucica izdvaja od svih dosadasnjih predsednika a to je ono sto narod zeli i postuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA