≫ 

Vanredna sednica u Prištini zbog najavljenog ukidanja taksi: Opozicija traži hitno zasedanje

Lideri opozicije oštro su reagovali sinoć na izjavu Kurtija nazvavši ga prevarantom, slabićem i čovekom koji nije sposoban da vodi Vladu

  • 7
Parlament, Kosovo Foto: I. S.

Poslanici Parlamenta tzv. Kosova, njih 41, zatražili su od predsedništva tog privremenog tela hitnu sednicu na kojoj će se raspravljati o ukidanju taksi.

Sednica Predsedništva ovog privremenog tela je zakazana za danas u 14 sati, a iz opozicije kažu da sednicu očekuju najkasnije u ponedeljak.

Odmah po obraćanju Aljbina Kurtija, opozicija je skupila potpise za održavanje vanredne sednice.

Podsetimo Kurti je na sinoćnoj vanrednoj konferenciji za medije rekao da će Kosovo 15. marta ukinuti porez na uvoz sirovina iz Srbije, a za 1. april najavio je potpuno ukidanje taksi.

Lideri opozicije oštro su reagovali sinoć na izjavu Kurtija nazvavši ga prevarantom, slabićem i čovekom koji nije sposoban da vodi Vladu.

Video: U drevnim srpskim Dečanima, Albanci pale srpske proizvode

(I. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    28. februar 2020 | 09:31

    Opala...pravda uvek pobedi!

  • Gordana, K Reka. Zlatibor

    28. februar 2020 | 10:30

    Haradinaj ce da prica .Pokvaren covek .Koliko je ljudi stradalo pod njegovim patronatom ? A on izigrava heroja Primaju ga kojekakvi lobisti po Americi . Ispade heroj .Ovaj svet je propao

  • 0008034

    28. februar 2020 | 10:12

    Siptari su spremi da suspenduju ukidanje taksi za SIROVINE koje se uvoze iz Srbije i BiH. Ne za nase proizvode. A to je ogromna razlika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA