Socijalistička omladina Srbije: Funkcije nam nisu prioriteti

Omladina SPS oglasila se povodom pisanja nekih medija o navodnoj pobuni

  • 0
Socijalistička partija Srbije, SPS, Ivica Dačić - Funkcije nam nisu prioriteti, prioritet je jaka Srbija bez koje nema SPS - navodi se u saopštenju - Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Socijalistička omladina Srbije oglasila se povodom navoda pojedinih medija o, kako su naveli "navodnoj pobuni omladine" ove stranke. Kako su istakli, takvi navodi imali su za cilj da javnost dovedu u zabludu i time, ističu, oslabe položaj ove stranke.

- Socijalistička omladina Srbije daje puno poverenje predsedniku Ivici Dačiću. Nema nikakve borbe za fotelje, one nam nisu predmet interesovanja, verujemo predsedniku koji je i sam najavio podmlađivanje partije. Ali ono što je u našem fokusu jesu ideje i smatramo da je predsednik potpuno u pravu da SPS počiva na dva stuba - nacionalnom i socijalnoj pravdi - navodi se u saopštenju.

- Ideje socijalne pravde moramo još energičnije zastupati stavljajući prava i potrebe čoveka na prvo mesto, stavljajući profit u funkciju dobiti celokupnog društva - kaže se u saopštenju.

Kako su istakli, simptomatičan je datum ovakvih navoda, koji su usledili posle istorijske posete ministra spoljnih poslova Ivice Dačića Kini.

- Prvi državnik koji je otišao u posetu i u ime Srbije dao bezrezervnu podršku Kini, i na taj način učvrstio tradicionalno prijateljstvo koje se, i između ostalog, kako sada, tako i ‘99 pokazalo kao iskreno. Funkcije nam nisu prioriteti, prioritet je jaka Srbija bez koje nema SPS - zaključuje se u saopštenju omladine ove stranke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA