"Svetu je sada više nego ikada potrebno vaše vođstvo": Vučić podržao dogovor Trampa i Sija

Predsednik Srbije je na Tviteru na objavu Donalda Trampa da je imao veoma dobar razgovor sa Sijem, odgovorio izrazom zahvalnosti dvojici državnika na spremnosti za saradnju u borbi protiv virusa

  • 5
KORONA ZRTVA VUCIC Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je danas razgovor i dogovor predsednika SAD Donalda Trampa i kineskog predsednika Si Ðinpinga da ulože zajedničke napore u borbi protiv virusa korona.

Predsednik Srbije je na Tviteru na objavu Donalda Trampa da je imao veoma dobar razgovor sa Sijem, odgovorio izrazom zahvalnosti dvojici državnika na spremnosti za saradnju u borbi protiv virusa.

- Hvala predsedniče Tramp i Si što zajedno radite na rešavanju ove krize. Svetu je sada više nego ikada potrebno vaše vođstvo. Radeći sa vama, sa EU i drugima širom sveta, Srbija će igrati svoju ulogu u tome da pomogne u pobedi nad ovom pandemijom - poručio je Vučić na Tviteru.

Prethodno je Tramp na svom profilu obavestio da je imao veoma dobar razgovor sa predsednikom Kine Si Ðinpingom, sa kojim je detaljno razmotrio situaciju u vezi sa virusom korona koji pustoši velike delove planete.

- Kina je već prošla mnogo toga i ima veliko iskustvo sa virisom korona. Blisko saradujemo. Puno poštovanja - napisao je Tramp.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    27. mart 2020 | 15:59

    Dok po svetu haos prave zlo Americke demokrate Tramp pokusava da stvori mir!!Da nije Trampa treci svetski rat bi odavno krenuo....

  • Драган

    27. mart 2020 | 18:11

    Дали се Ттамп сада стиди од оног што је говорио о Кини и Председнику Сију,и јш горе , шт несвесно радио против Кине и наметао ембарго ???

  • marko

    27. mart 2020 | 23:24

    Ovi zaboravili Vecitog prdsednika Putina valjda i on neka petlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA