≫ 

Ratko Mladić jutros operisan: Porodica obaveštena naknadno

Njemu je izvrešena operacija na debelom crevu na koju je jako dugo čekao u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu

  • 42
Ratko Mladić Foto: MARTIN MEISSNER / AFP / Profimedia

General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić operisan je jutros, a o tome su nadležni organi Mehanizma za krivične sudove u Hagu tek naknadno obavestili njegovu porodicu.

- Na iznenađenje porodice, Ratko Mladić je jutros operisan. Obavestili su nas da je operacija završena i da se on probudio - rekao je Mladićev sin Darko.

Njemu je izvrešena operacija na debelom crevu na koju je jako dugo čekao u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu.

U toj jedinici zabranjene su sve posete pritvorenicima.

Mladić je u Hagu prvostepenom presudom osuđen na doživotni zatvor zbog navodnih ratnih zločina u BIH, a u pritvoru čeka okončanje žalbenog postupka koji je odložen do daljeg zbog ove operacije koja je danas izvedena.

Video: Od govora na Gazimestanu do smrti u Ševeningenu: 14 godina od smrti Slobodana Miloševića

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    28. mart 2020 | 17:47

    Ko je dozvolio da se operacija obavi protivno volji Ratka Mladica i njegove porodice ? Sto cute Srpski izdajnici koji su ga isporucili i oni koji su bili na vlasti i onaj deo koji su danas na vlasti ? Od 1999 do danas i jos uvek Srbija nema samostalnu i slobodnu drzavu vec je Nato EU okupirana uz blagoslov Srpskih izdajnika.Ovakvi kakvi smo nezasluzujemo da postojimo a ne drzavu da imamo.Mi smo sramota nasih slavnih predaka,ni do kolena im nismo.Bruka !

  • Aca

    28. mart 2020 | 17:24

    Generale ti si ljudina i heroj kod okupatora drzi se srbi su uz tebe a onih sto su te tamo poslali smo se davno kutarisali!!!Izdajnika i dalje tele da se vrate kao 2000 uz svoje MI6 i Cia prijatelje ali im ne ide jer narod ne pada dva puta na istu foru molim da se objavi!!!

  • Nema imena

    28. mart 2020 | 17:25

    Generale iz tebe smo do kraja i posle jer ce se pisati o tebi kao heroju a ne zlocincu zlovinac si isto kao sto je Racak postajao i Srebrenica lazi obicne Nato demona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA