Narodni poslanik Dragomir J. Karić se oprostio od predsednika Skupštine grada Valjeva

Milorad Ilić je bio iskren prijatelj i sve je činio za dobrobit Valjevaca - poručio je narodni poslanik Dragomir J. Karić

  • 0
Dragomir Karić Foto: gs-sochi.ru

Narodni poslanik Dragomir J. Karić uputio je najdublje saučešće porodici Milorada Mile Ilića, predsednika Skupštine grada Valjeva, koji je preminuo nakon kraće bolesti.

- Sa velikom tugom sam primio vest da je nas je napustio Mića Ilić. Bili smo iskreni prijatelji. Neizmerno mi je žao što smo ostali bez čoveka kojeg su krasile mnoge vrline i koji se svojim radom i ogromnim entuzijazmom nesebično davao zarad dobrobiti svih stanovnika Valjeva i celokupnog Kolubarskog okruga - poručio je Karić.

Podsetio je da je Ilić imao "pregršt ideja i projekata za unapređenje ekonomije, privrede i turizma" i da mu je izuzetno drago što je učestvovao u realizaciji nekih od njih poput zbližavanja Valjeva i ruskog olimpijskog grada Sočija.

- Mića je uvek bio spreman na akciju koja bi dovela do boljeg života Valjevaca. Kao političara su ga cenili ne samo njegovi socijalisti već i članovi drugih političkih partija, jer kako bi drugačije postao najdugovečniji predsednik Skupštine opštine Valjevo, ostavši na toj funkciji čak tri mandata zaredom. A od pre četiri godine ponovo je predsedvao valjevskim parlamentom. Mićino ime će zauvek ostati ispisano zlatnim slovima u istoriji Valjeva. Neka mu je večna slava i hvala - naveo je u poruci narodni poslanik.

Dragomir J. Karić je rekao da mu je žao što zbog vanrednog stanja neće moći da prisustvuje sahrani svog prijatelja, ali da će prvom prilikom otići u Valjevo i pokloniti se njegovim senima.

Dragomir Karić Milorad Ilić (desno), predsednik Skupštine grada Valjeva i Dragomir J. Karić (levo)-Foto: BK

Predsednik Skupštine grada Valjeva Milorad Ilić, preminuo je u subotu je u Beogradu u 68. godini, posle kraće bolesti.

Bio je istaknuti član Socijalističke partije Srbije u kojoj je u godinama od osnivanja bio na funkcijama. Na izbornoj listi za predstojeće izbore bio je kandidat za odbornika na mestu broj 10.

Bio je oženjen i otac dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA