≫ 

Troje zaposlenih u Ministarstvu prosvete zaraženo korona virusom

Prvi zaraženi je bio državni sekretar u Ministrastvu zaštite životne sredine, Branislav Blažić, koji je nažalost 1. aprila preminuo

  • 3
Aleksandar Pajić

Printskrin: Youtube/Novo jutro

Aleksandar Pajić, posebni savetnik u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, nadležan za poslove srednjeg obrazovanja i obrazovanje odraslih, i funkcioner SNS, pozitivan je na korona virus, potvrđeno je Telegrafu u Vladi Srbije. On nije na respiratoru, ali je u KBC Dragiša Mišović. Drugo dvoje zaposlenih koji su u kućnoj izolaciji su Miloš Blagojević i Radomir Živković.

Pajić je imao temperaturu, kašalj i jake bolove, nakon čega se javio lekarima u Šapcu, gde živi.

Korona virusom je zaražen još jedan saradnik ministra Mladena Šarčevića, a reč je o Milošu Blagojeviću, savetniku u sektoru za srednjoškolsko obrazovanje.

Blagojević je testiran na koronavirus i jutros je provrđeno da je pozitivan. On je danima imao simptome bolesti, ali blaže. On i Radomir Živković su na kućnom lečenju, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Prvi zaraženi je bio državni sekretar u Ministrastvu zaštite životne sredine, Branislav Blažić, koji je nažalost 1. aprila preminuo.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA