≫ 

Gojković: Izborne radnje počinju sutra

"Izbori će se održati u rokovima, a ne da se odlažu"

  • 0
Glasanje, izbori, glasačka kutija, glasački listić Foto ilustracija: Shutterstock

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je cilj akcija, koje preduzimaju predstavnici opozicije predvođeni Boškom Obradovićem i Draganom Ðilasom, da spreče da se donesu izmene i dopune izbornih zakona i da se time spreči početak izbornih radnji.

Gojković je za televiziju Pink rekla da će izborne radnje početi sutra, 11. maja, "svidelo se to ili ne Obradoviću, Ðilasu, narko dilerima".

- Time pokazujemo odgovornost. Izbori će se održati u rokovima, a ne da se odlažu - rekla je ona.

Prema njenim rečima, očigledno je da Obradović i Ðilas nemaju nikakvu politiku osim pokušaja da izazovu haos i nasilno zauzmu Skupštinu.

- Videli ste danas šta Boško, Ðilas i ostali smišljaju, šta sve rade kako bi bili na naslovnicama novina - rekla je Gojković.

Predsednica parlamenta je povodom štrajka glađu koji su danas započeli poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić, rekla da su se oni odlučili na taj potez zbog nepostupanja Tužilaštva u slučaju napada na Marjana Rističevića.

- Tužilaštvo je dužno po službenoj dužnosti da regauje i kada procita nešto u medijima, a kamo li kada su mediji preplavljeni fotografijama i snimcima - rekla je Gojković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA