≫ 

Vučić i Brnabić čestitali Međunarodni dan medicinskih sestara

Predsednik i premijerka istakli su da je cela Srbija ponosna na medicinske sestre

  • 50

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić čestitali su Međunarodni dan medicinskih sestara. Vučić je istakao da je beskrajno ponosan na njih, a Brnabić je poručula da su one heroji.

Vučić je na svom zvaničnom Instagram profilu @buducnosstrbijeav podelio fotografiju iz jedne zdravstvene ustanove gde se slikao sa medicinskim sestrama.

On se zahvalio na svemu što rade za zdravlje građana Srbije i rekao da rame uz rame, sa našim lekarima, svaki dan biju herojske bitke.

- Beskrajno sam ponosan na naše medicinske sestre, koje rame uz rame sa našim lekarima, svaki dan biju herojske bitke za život i zdravlje naših ljudi. Čestitam Međunarodni dan medicinskih sestara! Hvala vam na svemu! -napisao je Vučić.

Brnabić: Srbija se ponosi vama

Premijerka Ana Brnabić čestitala je danas Međunarodni dan medicinskih sestara, uz poruku da su one, kao i medicinski tehničari, heroji kojima se ponosi cela Srbija.

- Velika zahvalnost i poštovanje za sav rad, trud i požrtvovanost, našim medicinskim sestrama i tehničarima, a posebno za vaš doprinos u lečenju pacijenata od Kovid 19 - poručila je premijerka na svom Instagram profilu.

- Vi ste naši heroji, podrška našim lekarima, pacijentima i važna karika u svim segmentima zdravstva. Srbija se ponosi vama, danas je vaš dan - dodala je Brnabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA