Ršumović: Bez dečje graje u domovima, nema ni zdrave Srbije

Ršumović je rekao da voli da piše za mlade i da se sa njima druži jer oni, kako je kazao, donose preko potrebnu energiju za napredak jednog društva

  • 0
Ljubivoje Ršumović Foto: A. Nalbantjan

Jedan od osnivača Zdrave Srbije i pesnik Ljubivoje Ršumović poručio je danas da bez potomstva nema opstanka srpskog naroda.

"Ono što nam je uvek potrebno za napore, za rad, to je zdravlje, i zato sam uvek na strani zdravlja. Kao Zlatiborac, dakle kao čovek koji se rodio na najzdravijoj planini u Srbiji, navijam zdravo da pobedi", naveo je Ršumović, aludirajući na naziv izborne koalicije "Zdravo da pobedi", koju čine Zdrava Srbija Milana Stamatovića i Bolja Srbija Dragana Jovanovića.

Ršumović je rekao da voli da piše za mlade i da se sa njima druži jer oni, kako je kazao, donose preko potrebnu energiju za napredak jednog društva.

"Bez potomstva, bez dečje graje u domovima i dvorištima, nema ni zdrave Srbije, zato se moramo boriti protiv bele kuge ukoliko želimo da opstanemo kao narod, a da bismo mladima koji dolaze posle nas ostavili zdrav životni prostor, treba da sačuvamo zdravom i životnu sredinu i društveno okruženje, jer je stvarnost u Srbiji zagađena, ne samo ekološki nego i ružnim rečima i ružnim potezima", istakao je Ršumović, saopšteno je iz koalicije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA