≫ 

PSS BK: Pomoći ćemo seljaku da živi dostojanstveno

PSS - BK samostalno na izbore u Požegi

  • 2
PSS BK Požega

Foto: BK TV

Pokret Snaga Srbije - BK izlazi samostalno na lokalne izbore u Požegi. Za 52 mesta u Skupštini opštine Požega Opštinski odbor PSS - BK predao je listu sa 26 imena, čiji je nosilac Milan Panović, vlasnik kompanije Pan-promet Požega.

Podršku OO PSS - BK Požega dao je narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije - BK.

- Na listi PSS - BK u Požegi su sve odreda čestiti ljudi, domaćini, bez ijedne mrlje u prošlosti. Svako od njih je pravi čovek za ovu opštinu i svako od njih svojim iskustvom i znanjem može mnogo doprineti da Požega počne ubrzano da se razvija - rekao je Karić i podvukao:

- Poljoprivreda je osnova ovog kraja i mi ćemo maksimalno pomoći da se voće i povrće poznato po izuzetnom kvalitetu nađe na inostranom tržištu, a posebno na ogromnom tržištu Evroazijske ekonomske unije sa čijim članicama porodica Karić decenijama gaji prijateljske odnose. Požega predstavlja jedno od najvažnijih saobraćajnih čvorišta u ovom delu Srbije i to se mora maksimalno iskoristiti za plasman robe širom sveta. Pomoći ćemo da srpski seljak živi kvalitetno od svog rada, da od prodaje svojih proizvoda može da zaradi za neophodne mašine i priključne uređaje, da može da zaštiti svoje useve od vremenskih nepogoda. Srbija ima snage, a Pokret Snaga Srbije - BK je tu da doprinese njenom prosperitetu - poručio je Karić.

PSS BK Požega

Foto: BK TV

Slađana Milčanović, predsednik Opštinskog odbora PSS - BK u Požegi, kaže da je prevashodno potrebno obnoviti dotrajalu putnu infrastrukturu na celoj opštini kako bi se poljoprivrednicima omogućilo da mogu maksimalno da iskoriste potencijal svog rada.

- Pokret Snaga Srbije - BK se zalaže da se u Požegi sve radi po zakonu i da se iskoreni korupcija. Jedan od prioriteta je svakako da se pomogne seljaku da živi dostojanstveno. Važno je izgraditi kvalitetne puteve kako bi mogli da stignu do svojih imanja, a ne kao do sada da se muče i kad najmanja kiša padne. Obezbedićemo uslove za razvoj porodičnih firmi i malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava, koja mogu da budu zamajac ekonomskog prosperiteta ne samo Požege, već celog regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Домаћин

    29. maj 2020 | 16:43

    Прво није сељак већ домаћин. Ако будеш помагао ко до сада, тешко нама.

  • Boban

    29. maj 2020 | 18:18

    Sad kad treba da se glasaju svi obecavaju med i mleko a kad se domognu stolice svi zaborave obecanja, nije se desilo 1 nego vec 100000 puta tako nijedan politicar ne mora da racuna na moj glas nisam im ja ovca za sisanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA