Novi izborni spot SNS: "Nastavićemo da gradimo za našu decu"

Srpska napredna stranka će na predstojeće izbore, 21. juna, izaći sa listom pod nazivom "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

  • 8
SNS, srpska napredna stranka Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik SNS Aleksandar Vučić objavio je na društvenim mrežama novi predizborni spot, uz poruku "Nastavićemo da gradimo za našu decu".

U spotu predsednik Vučić razgovara sa jednom devojčicom i objašnjava joj kako planira da nasatavi da gradi infrastrukturu, škole i vrtiće u Srbiji, kao i da ima ideju i plan kako da vrati u Srbiju građane naše zemlje koji rade u inostranstvu.

Objašnjava joj da ljudi prave puteve da bi imali više šansi i više mogućnosti za posao.

Podsetimo, Srpska napredna stranka će na predstojeće izbore, 21. juna, izaći sa listom pod nazivom "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Izbornu listu  čini koalicija političkih partija u kojoj su Srpska napredna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Pokret snaga Srbije - BK, Srpska narodna partija i Srpski pokret obnove.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA