≫ 

Palma: Jedno je kampanja na društvenim mrežama, drugo su dela koja govore za svakog od nas

U izbornoj kampanji bi trebalo takmičimo, šta si radio, šta je tvoj program i šta ćeš da radiš u narednom vremenskom periodu, a ne da se blatimo i napadamo - poručio je Dragan Marković Palma

  • 2
Dragan Markovic Palma

Foto: A. Dobrosavljević

Tim koji u Jagodini vodi Dragan Marković Palma počeo je kampanju za izbore 2020. godine, u domovima kulture u jagodinskim selima Dragoševac, Kolare i Glavinci, a tribine su počele uz poštovanje svih zdravstvenih mera. Lider stranke je poručio da su kampanje na društvenim mrežama je jedno, a ono što vidite svojim očima i što se zovu dela je nešto drugo i realnost.

- Vaše oči niko ne može da prevari. U našem timu za lokalne izbore u Jagodini je 210 ljudi, lekara, socijalnih i prosvetnih radnika, privrednika, poljoprivrednika, inženjera, sportskih, kulturnih i turističkih radnika. To je tim ljudi koji svi imaju svoje uspešne karijere, radna mesta i ne treba im ni radno mesto, ni službeno vozilo, Sve imaju. A došli su u domaćinsku stranku da pomognu svojim građanima. U Jagodini nema plata za članove gradskog veća, dnevnica za odbornike, nema putnih troškova i kafanskih računa. U Jagodini budžet troše oni koji pune budžet, a to su građani. Ova koalicija je iz domaćinske kuće, koja ne odvaja sela od grada i ravnomerno razvija i sela i grad. Ja sam da se u izbornoj kampanji takmičimo, šta si radio, šta je tvoj program i šta ćeš da radiš u narednom vremenskom periodu, a ne da se blatimo i napadamo - izjavio je nosilac liste "Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka".

O Ivici Dačiću

 

Na republičkom nivou je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, podsetio je on.

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma

Foto: Marko Jovanović

- Da li možete da se setite nekog ministra u poslednjih 20 godina ko je toliko država obišao, a u povratku kada podnosi izveštaj kaže “ta i ta država je povukla jednostrano proglašenu nezavisnost takozvanog Kosova i tako 18 puta”. Ja ne znam nijednog takvog, a dugo sam u politici. I ti međunarodni odnosi nikada nisu bili bolji, a to oseća i grad Jagodina - izjavio je Marković.

Podsetio je da uskoro dolazi nemački investitor, kompanija Fišer koja će zaposliti 300 radnika i proizvodi auspuhe za BMW i otkrio da je njihov gazda, kada je bio u Jagodini, rekao da "dolazi u grad koji se brzo razvija u ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu i koji vodi računa o svim svojim građanima".

- U narednih 15 dana kamen temeljac položiće austrijski ŠIDEL koji prozivodi mašine za tešku industriju i zaposliće 100 radnika - kazao je .

O Crnoj Gori

 

Dragan Marković Palma poručio je da  Milo Đukanović krši sve međunarodne norme jedne međunarodne priznate države kao i da su Srbi napravili tu Crnu Goru, u koju on sad zabranjuje da idu.

- Kada smo doneli odluku da učenici iz Jagodine koji završe 4. i 8. razred osnovne škole više ne idu na letovanje u Crnu Goru o trošku jagodinske lokalne samouprave kao poslednjih 15 godina, već u Grčku, rekao sam da više nećemo puniti budžet Mila Đukanovića, koji šutira Srbe u Crnoj Gori i otima imovinu Srpske pravoslavne crkve - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Video: Palma položio kamen temeljac sportsko-obrazovno-turističkog kompleksa u Jagodini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruralni srbin

    30. maj 2020 | 13:19

    Palma je nas biser poput Paralije, bisera Egeja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA