Stefanović razgovarao sa Godfrijem: U fokusu sastanka izborni uslovi

Ministar i ambasador su konstatovali da je policijska saradnja između dveju zemalja dobra i izrazili zadovoljstvo što će biti nastavljena i u narednom periodu

  • 3
Nebojša Stefanović, Entoni Godfri Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Entonijem Godfrijem.

Entoni Godfri je, u razgovoru sa Nebojšom Stefanovićem, ocenio da je postupanje Vlade Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova tokom epidemije koronavirusa bilo dobro i da su mere u cilju suzbijanja širenja virusa donošene pravovremeno.

Stefanović i Godfri su razgovarali i o aktivnostima koje su preduzete i koje se preduzimaju na unapređenju izbornih uslova u Srbiji, a osvrnuli su se i na primenu zaštitnih mera koje će biti preduzete tokom izbornog procesa i na sam dan izbora, kako bi se očuvalo zdravlje građana.

Ministar i ambasador su konstatovali da je policijska saradnja između dveju zemalja dobra i izrazili zadovoljstvo što će biti nastavljena i u narednom periodu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaaaa

    1. jun 2020 | 16:32

    A što se malo češće ne sastajete sa Ruskom delegacijom, no nam namećete ove amerikance konstantno

  • Vux

    1. jun 2020 | 19:48

    Necu sebe da ponizavam time sto bi izasao na glasanje.sve gori od goreg.

  • Vodolijax

    2. jun 2020 | 11:32

    Dokle ovi rasisti da nas uče o demokratiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA