Pokret "Dosta je bilo" izlazi na izbore

Kako su naveli u saopštenju, u nedelju su skupili potpise i bili spremni da, uprkos tome, ne izađu na izbore, ukoliko cela opozicija održi reč i vrati se na bojkot izbora

  • 9
BOJKOT PSG RADULOVIĆ SAŠA RADULOVIĆ

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Glavni odbor Pokreta Dosta je bilo (DJB) danas je doneo odluku da izađe na predstojeće izbore 21. juna.

Kako su naveli u saopštenju, u nedelju su skupili potpise i bili spremni da, uprkos tome, ne izađu na izbore, ukoliko cela opozicija održi reč i vrati se na bojkot izbora.

Kako, ocenjuju, ne postoji volja velikog dela opozicije da se vrati na bojkot, DJB je donela odluku o izlasku na izbore.

Dodaju i da bojkot ima smisla samo ako bojkotuje cela opozicija na svim nivoima.

Navode i da bi DJB, za koji tvrde, da je suočena sa medijskim mrakom, neizlaskom na izbore, sa svojom suverenističkom politikom, izgubio svaki prostor za političko delovanje i bio gurnut na margine politike.

Podsećaju da su dogovor o bojkotu imali SzS, PSG i DJB ali ga je, kažu, prvo narušio SzS, time što su jedna po jedna članica SzS odlučili da izađu na lokalne izbore i ujedno napustili SzS.

- Iz ovog fijaska sa dogovorom o bojkotu smo izašli pametniji i mudriji. DJB se više neće dogovarati sa bilo kim iz bivše vlasti o zajedničkim akcijama. DJB im više ništa ne veruje - poručuju iz DJB, koji za urušavanje bojkota krive "i EU, Aleksandra Vučića i Đilasa" koji, kako kažu, "jedno rade, a drugo govore".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA