≫ 

Pogodi ko će biti novi gradonačelnici i predsednici opština

Meridian specijal – Izbori 2020

  • 38
Meridian izbori Foto: Milan Drinčić

Predstojeći parlamentarni i lokalni izbori 2020 održaće se 21. juna. Kladionica Meridian jedina je u Srbiji pripremila izborni specijal sa detaljnom ponudom kvota za klađenje na ishod izjašnjavanja građana.

Pored imena novog premijera i ministara, možete se kladiti i na ukupnu izlaznost građana na republičkom nivou. Istog dana glasa se i za gradonačelnike i buduće predsednike opština, a spremne su kvote na međusobne duele gradova kada je reč o procentu izlaznosti.

Izbori za nove mandate gradonačelnika i predsednika opština, su u žiži javnosti a velika bitka vodiće se u Šapcu i Paraćinu, gde se očekuje izlaznost od 61.50% odnosno 53.40%. U ponudi su i kvote za nove gradonačelnike, pa se tako šanse Nebojše Zelenovića da ostane na čelu Šapca procenjuju na 2.40. Kvota da će sledeći predsednik opštine Paraćin biti Saša Paunović je 1.90.

Naravno, tu su i kvote na klađenje koja će stranka će preći cenzus na republičkom nivou kao i na međusobne duele stranaka u procentima osvojenih glasova.

Budući da je to pitanje vrlo prisutno u domaćoj javnosti, možda najinteresantnije su kvote na novog premijera.

Zanimljive su kvote u ponudi - u slučaju da se na čelu Vlade Srbije nađe trenutni gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kvota je 2.50, šanse ministra finansija Siniše Malog za novog premijera procenjuju se na 5.00, dok vas u slučaju da uspešno predvidite da će naredni premijer biti aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kvota 45.00. U ponudi je 25 javnih ličnosti iz sveta politike, sporta, kulture, medicine, umetnosti...

Svake parlamentarne izbore prate medijske spekulacije u vezi sa imenima budućih ministara. Izaberi svog favorita za ministarsko mesto, jer je u ponudi preko 40 imena koja bi se mogla naći na čelu nekog od resora. Kvota na nekadašnjeg ministra Ivana Tasovca je 2.80, na lidera Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića 3.50, dok se šanse aktuelnog minsitra Gorana Trivana procenjuju na 4.50, čime na uloženih 1000 dobijate 4.500 dinara.

Samo u kladionici Meridian čekaju vas najbolje kvote za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, imena novog premijera i ministara, a za sve nove igrače dva fenomenalna iznenađenja500 dinara bonusa dobrodošlice, kao i dupla isplata na prvom dobitnom tiketu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    5. jun 2020 | 08:14

    Svi za Šapića. Nema putera na glavi a 2 mandata uspešno vodi najbrojniju opštinu u Srbiji. Da ga vidimo za neku stepenicu više.

  • 656

    5. jun 2020 | 08:12

    Kolika je kvota da ću ja izaći na izbore?

  • Republika Srpska

    5. jun 2020 | 12:35

    Надам се преседник да ће бити Саша Радуловић

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA