≫ 

Jutka danas glasao u Brusu, a pre dva dana nisu mogli da ga nađu

Jeličić je 19. juna trebalo da se pojavi na suđenju u Kruševcu, gde odgovara zbog polnog uzmemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji prema bivšoj saradnici Mariji Lukić, ali policija nije uspela da ga pronađe i privede po nalogu suda

  • 12
Mikutin Jelicic Jutka, glasanje, izbori Foto: Čitalac Telegrafa

Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus i nosilac liste GG "Za moderan Brus" na lokalnim izborima, glasao je danas na biračkom mestu Dom kulture u Brusu.

Jeličić je 19. juna trebalo da se pojavi na suđenju u Kruševcu, gde odgovara zbog polnog uzmemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji prema bivšoj saradnici Mariji Lukić, ali policija nije uspela da ga pronađe i privede po nalogu suda.

Oštećena Marija Lukić izjavila je da je i u četvrtak, dan pre suđenja, videla optuženog, kao i da on aktivno učestvuje u kampanji u Brusu i okolini.

- Još ne znam šta je sudsko veće odlučilo, da li se uopšte sastajalo, pošto je suđenje bilo u petak i ostala je odluka da li će mu odrediti pritvor, tako da je očekujem u ponedeljak. Postoji šansa da on bude u pritvoru do narednog suđenja, koje bi trebalo da se održi u narednih nedelju dana - rekla je Marija za naš portal.

Mikutin Jelicic Jutka, glasanje, izbori Milutin Jeličić Jutka danas na glasanju-Foto: Čitalac Telegrafa

Podsetimo, krivičnu prijavu protiv Milutina Jeličića Jutke kruševačka policija podnela je još marta 2018. godine.

Video: Žrtva i zlostavljač na metar jedno od drugog: Jutka se nije usudio da pogleda Mariju Lukić u oči u tesnom hodniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA