Ova lepotica ulazi u Skupštinu Srbije: Ko je Dubravka koja je "ukrala šou" na SPS proslavi?

Imala je odličan prosek na novosadskom Pravnom fakultetu, radila u advokaturi, a sada je treća na listi SPS i Jedinstvene Srbije za republičke izbore, odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme

  • 27
Izborni štab SPS - JS Foto: Marko Jovanović

Dubravka Kralj je budući poslanik u Skupštini Srbije - poručio je Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije u sinoćnjem obraćanju posle prvih rezultata glasanja na izborima.

Lider socijalista je simbolično je rekao da će SPS "igrati Ligu šampiona, za razliku od nekih", a potom je predstavio i nova mlada lica, koja će predstavljati stranku u parlamentu. Među njima, za oko je mnogima zapala devojka koja je stajala rame uz rame sa Dačićem i koja je svojom lepotom privukla pažnju javnosti.

Ko je lepotica koja će predstavljati socijaliste u Skupštini Srbije?

Dubravka Kralj imala je odličan prosek na novosadskom Pravnom fakultetu, radila u advokaturi, a sada je treća na listi SPS i Jedinstvene Srbije za republičke izbore, odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme.

Na odluku da upiše Pravni fakultet pomalo je uticala i porodična tradicija, jer joj je deda bio javni tužilac, potom i otac krenuo istim stopama, ali ju je život sada odveo na drugu stranu.

Posle jučerašnjih izbora, kaže, na njoj je da u Narodnoj skupštini opravda poverenje predsednika SPS-a, čija je odluka da se i imena mladih socijalista nađu na izbornoj listi, ali i poverenje koje su im građani Srbije ukazali.

Na konstataciju da je treća na listi, odmah iza dvojice lidera stranaka koje u u koaliciji, kaže da je to velika odgovornost

- Moram da priznam da mi je to kao mladoj osobi, koja prvi put učestvuje na izborima, baš značilo. Ivica Dačić je pokazao, ne samo da je izuzetan političar, već i čovek koji uvažava mlade ljude i spreman je da im da šansu. Među mladim kandidatima SPS-a su diplomirani ekonomisti, pravnici i politikolozi, koji su se istakli tokom svog obrazovanja. Konkretno, ja dolazim sa znanjem iz oblasti prava i to znanje ću staviti u službu građana Srbije. U prethodnom periodu sam se veoma posvećeno bavila izučavanjem i primenom zakona koji su već na snazi u Republici Srbiji, a sada ću se baviti i samom zakonodavnom procedurom što je za ambiciozne pravnike velika stvar - rekla je Dubravka za Telegraf.rs.

Video: Ivica Dačić glasao sa suprugom i sinom

(J.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA