Tači se oglasio prvi put od podizanja optužnice

Tači nije davao komentare pošto je haško Specijalno tužilaštvo objavilo da je podiglo optužnicu protiv njega i Kadrija Veseljija za zločine protiv čovečnosti i ratne zločine

  • 13
Hašim Tači Foto: Profimedia/AFP

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači i dalje se "junači" povodom otužnice, pa se danas oglasio novom porukom u kojoj je poručio da se istorija tzv. Kosova ne može prepravljati.

Tači nije davao komentare pošto je haško Specijalno tužilaštvo objavilo da je podiglo optužnicu protiv njega i Kadrija Veseljija za zločine protiv čovečnosti i ratne zločine, sem što je juče na svom Fejsbuk profilu, kao pozadinsku fotagrafiju postavio sliku sa amblemom OVK.

Danas je Tači uz amblem tzv. OVK dodao i tekst.

- Niko ne može prepravljati istoriju Kosova - napisao je Tači.

Samo nekoliko dana pred zakazani sastanak delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu, Specijalno tužilaštvo objavilo je da podiže optužnicu protiv Tačija i Veseljija.

Askush nuk mund ta rishkruajë historinë e Kosovës! Nobody can rewrite the history of Kosova!Posted by Hashim Thaçi on Thursday, June 25, 2020

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana P

    26. jun 2020 | 12:03

    Tako je ne moze da se menja istorija Kosova 1389!

  • Istina

    26. jun 2020 | 12:23

    Ne mislite valjda da će ga osuditi? Hag je samo za Srbe.I ovo je igranka, onih što su priznali tzv.Kosovsku državu! Da se ne ode u Ameriku, jer bi im pobrkali račune.

  • Siki

    26. jun 2020 | 12:08

    On samo moze da zahvali Hagu sto je i ovoliko bio na slobodi .🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA