≫ 

Dačić upozorio: Grčka sutra zatvara granicu, ne kretati na put

On je rekao da će naši građani koji su kao turisti već u Grčkoj moći da ostanu tamo do kraja aranžmana i da se vrate u Srbiju

  • 88
KATAR POMOĆ AVION AVION SA HUMANITARNOM POMOĆI IZ KATARA Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ambasadu Srbije u Atini zvanično je obavestio kabinet grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa da će Grčka od sutra zatvoriti granice za građane Srbije, osim za neophodna putovanja za koja je potrebna posebna dozvola, izjavio je danas Tanjugu ministar spljnih poslova Ivica Dačić.

- Upozoravamo građane da ne kreću na put prema Grčkoj kako bi se izbegla situacija da se veliki broj naših građana zatekne u putu ili na grčkim graničnim prelazima bez mogućnosti da uđu na teritoriju Grčke - istakao je ministar.

On je dodao da će naši građani koji su kao turisti već u Grčkoj moći da ostanu tamo do kraja aranžmana i da se vrate u Srbiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    5. jul 2020 | 13:39

    OVO VIŠE NIJE ŽIVOT!🤦‍♀️

  • Pitanje

    5. jul 2020 | 13:56

    "Braca" Grci. Zamisli koliko ponizan moras biti da posle svega ides na more u Hr, Cg i Gr.

  • Discovery

    5. jul 2020 | 14:41

    Pošto na prethodni komentar "Pozdrav iz Grčke" dobijam dosta minusa, evo još jednog za minuse. Trenutno sam u Grčkoj, jedno mesto na Sitoniji pa pošto mnogi ne mogu doći otkupiću njihove aranžmane da im ne propadnu a i da ostanem duže ovde jer ovde niko ne vrši presiju i ne plaši narod oko pandemije virusa. Još jednom pozdrav iz Grčke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA