≫ 

Otkazan sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji

Ovaj sastanak je bio zakazan za danas u 10 sati

  • 16
RUSIJA PRAZNIK OBELEŽAVANJE ALEKSANDAR BOCAN HARČENKO Foto: Tanjug/Rade Prelić

Sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koji je bio zakazan za danas u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, ipak je otkazan, saopštili su iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Teme zakazanog sastanka nisu bile poznate, a razlog otkazivanja nije saopšten iz Službe predsednika Srbije.

Podsećamo poslednji susret dvojice zvaničnika bio je na obeležavanju Dana Rusije u Beogradu kada je ruski ambasador podvukao de će Rusija uvek podržavati Srbiju i da će za Moskvu biti prihvatljivo samo ono rešenje koje odgovara Beogradu.

- Naša zajednička bol i veoma težak problem jeste rešavanje kosovskog problema u kome smo zajedno. Rusija će uvek podržati Srbiju - rekao je Bocan-Harčenko tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Jovanovic

    8. jul 2020 | 14:05

    Vucic zna koji je trenutno najznacajniji dogadjaj za njega a i za sve nas i ponasa se u skladu sa tim!

  • Gogi D

    8. jul 2020 | 11:43

    Srbima netreba ju,, neprijatelji... Sinoć gledam nemačke kanale,,, ni njima nije jasno... Zbog policijskog časa,,, po lupati grad... Strašno... jer nemci ne bih,,, lupali, nema tih para.... jer bih sve to platili debelo,,, plus ćorka....

  • Darinka

    8. jul 2020 | 11:04

    Srbija i Rusija su prijateljske zemlje, tako da nemamo razloga za brigu. To je zbog obaveza velikih jednog od njih dvojica,a to je sigurno predsjednika Vučića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA