≫ 

Vlada Srbije osudila nerede tokom protesta

U saopštenju se navodi da neredi uzrokuju veliku materijalnu štetu upravo u vreme kada kao društvo treba da budemo ujedinjeni u borbi protiv korona virusa

  • 6
Vlada republike srbije, zgrada

Foto: Google Maps

Vlada Srbije osudila je nerede koji se prethodna dva dana dešavaju u Beogradu i još nekim gradovima Srbije.

U saopštenju Vlade Srbije se navodi da neredi uzrokuju veliku materijalnu štetu upravo u vreme kada kao društvo treba da budemo ujedinjeni u borbi protiv korona virusa.

- Treba dodati da to svakako nije odgovorno ponašanje, koje bi u trenutnoj situaciji doprinelo očuvanju našeg zdravlja i smanjenju pritiska na naš zdravstveni sistem - navodi se u saopštenju.

Neredi će, kako se ističe, bez sumnje neagitvno uticati na širenje koronavirusa i epidemiološku sliku u danima pred nama.

U prethodna dva dana građani nezadovoljni trenutnom epidemiološkom situacijom, kao i potezima vlasti, protestovali su na ulicama više gradova u Srbiji. U Beogradu je došlo do sukoba sa policijom.

Video: Slika beogradskih ulica posle završenih protesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    9. jul 2020 | 17:30

    A koja vlada?

  • Зоран Ловћенац

    9. jul 2020 | 20:00

    Шта више осуђујете,судије и тужилаштво су гори од ових хулигана који руше и рањавају.Њих хапсите већ једном бог вас видио

  • Kkk

    9. jul 2020 | 17:39

    Pa, dobro, u kom svetu zive beogradjani? Dali oni misle da je Srbija do " IKEJE" , a delje su sve " krezubi" koji treba da rade za njih! Nebi voleo da se istorija ponovi i da krene SRBIJA za Bg.daleko je Subotica, "INTILIGENCIJO BG. " ne izazivajte narod!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA