≫ 

Vučić o pisanju Hrvata: Ja sam srećan kad se oni raduju i veruju u srpsku nesreću

Kako je rekao to da Zagreb želi smenu vlasti isto je kao kada biste rekli da je Kolumbo otkrio Ameriku

  • 17
Aleksandar Vučić, povređeni policajci

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je pisanje pojedinih regionalnih medija o protestima koji se proteklih dana odvijaju u gradovima širom Srbije, a posebno se osvrnuo na pisanje hrvatskog medija o tome da je Vojska Srbije odbila njegovu poslušnost.

Kako je rekao da to što Zagreb želi smenu vlasti u Srbiji isto je kao kada biste rekli da je Kolumbo otkrio Ameriku.

- A, kako je vojska odbila moju poslušnost. To sa ovim izišlljotinama o upotrebi vazdušnih brigada. Mi te brigade svakako nećemo upotrebljavati i unutrašnjim nemirima. Vojska Srbije je čvrsto pri poštovanju Ustava i poštuje svaku naredbu vrhovnog komandanta.

- Neka se oni raduju, ja sam uvek srećan kad se Hrvati raduju i veruju u srpsku nesreću jer onda verujem da imaju problema sa današnjom snagom Srbije i da ne mogu da podnesu uspehe Srbije koji su mnogo veči nego njihovi. Ako ćete da imete minus 10 ekonomski rast ove godine, a Srbije 0 ili minus 1 ili minus 2. a što da ne mrzite Vučića, za svakoga će da navijaju samo da se Srbija sruši - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    10. jul 2020 | 17:42

    Mi gradjani Srbije znamo da smo zadovoljni aktuelnom vlascu i nema tu sta ostali da se trpaji, mi gradjani se smao pitamo niko vise.

  • Deki

    10. jul 2020 | 14:26

    Koliko se ja razumem u desavanja, Hrvati imaju dosta svojih problema.Malo vise da se pozabave sobom, a Srbija nije njihova briga.

  • XY

    10. jul 2020 | 13:27

    Dragi predsednice, ne treba trositi reci na male, kvazi nazovi ljude kojima uvek neko sa strane pravi nekakvu drzavu, pa nisu sposobni ni za to. Totalno su nebitni, ali kukaju zasto oni nemaju sposobnog predsednika poput vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA