≫ 

Priveden Srđan Nogo

Nogo je jedan od učesnika i neformalnih predstavnika nasilnih protesta koji su se održavali prethodnih dana ispred Skupštine Srbije

  • 93
BEOGRAD SKUPSTINA OKUPLJANJE Foto: Tanjug/Zoran Žestić
BEOGRAD SKUPSTINA OKUPLJANJE Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Bivši član Dveri Srđan Nogo priveden je danas tužiocu, piše Objektiv.

Kako podseća Objektiv, Nogo je jedan od učesnika i neformalnih predstavnika nasilnih protesta koji su se održavali prethodnih dana ispred Skupštine Srbije.

Na Nogovoj Fejsbuk stranici pristalice pozivaju da se jedan od kolovođa nereda na stepenicama Skupštine oslobodi.

Podsećanja radi, direktor policije Vladimir Rebić je izjavio ranije danas da je na sinoćnim protestima povređeno 14 policijskih službenika u napadu huligana na Dom narodne skupštine Srbije.

- Pripadnici policije imali su naređenje da nudu maksimalno uzdržani, i ja sam izdao to naređemnje - rekao je Rebić i dodao - Tek kad je bilo očigledno da demonstranti nameravaju da uđu u Dom narodne skupštine.

- Huligani su nastavili sa napadima, bacali su kamenice, flaše, u jednom trenutku suzavac, policajci su telima branili skupštinu do trenutka kada je postalo isuviše opasno za njihovo zdravlje. Pogledajte te ljude koji bacaju kamenje od više kilograma na policiju. Tek kada smo bili do te mere ugroženi, primenili su fizičku snagu i suzavac, uspostavili narušen red i mir. Povređeno je 14 policajaca, 71 huligan je uhapšen i biće procesuiran- rekao je Rebić.

Kako je naveo, sinoćni protest, osim brutalnih napada karakterisao je i jedan broj sukoba između samih demonstranata. Imali smo jedno ubadanje nožem, napadač je savladan.

Podsetimo, "spontana" okupljanja demonstranata koji ruše naš grad traju već četiri dana.

Video: Kako su izgledali sinoćni neredi na protestima u Beogradu iz ugla policije?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    11. jul 2020 | 16:14

    Policija i radi svoj posao i bori se ali sudstvo - katastrofa !!! Umesto sve ove " rodoljube i patriote" da osude na par godina ,oni će ih pustiti posle par dana !!! Još će i država da im plati odštetu !?!?

  • L

    11. jul 2020 | 15:44

    Kakva njuska..majko mila 😂

  • Aca

    11. jul 2020 | 15:47

    A otac mu je bio sa Mirom.Markovic i zabo noz u ledja Milosevicu i izdao ga!!!!To niko ne pise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA