"Selektor bira tim, mi igrači smo tu da trčimo": Nedimović o novoj Vladi

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće održana u ponedeljak, 3. avgusta, gde bi trebalo da budu potvrđeni mandati poslanika izabranih na izborima 21. juna, posle čega će se ući u postupak izbora predsednika skupštine, sekretara i drugih tela parlamenta

  • 42
SABAC CRPNA STANICA NEDIMOVIC Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, odgovarajući na pitanje hoće li na toj funkciji ostati i u novoj Vladi Srbije, rekao je danas da je selektor tu da bira tim.

- Videćemo ko će biti ministar, ima vremena, selektor bira tim, mi igrači smo tu da trčimo - rekao je Nedimović za TV Prva

- Videćemo za mesec dana, da sačekamo. Mislim da je važno što smo poljoprivredu uspeli da u prethodnih nekoliko godina bolje pozicioniramo, jer Srbija je zemlja poljoprivrede - rekao je on.

Podsetimo, konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće održana u ponedeljak, 3. avgusta, sa početkom u 10 časova.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, na osnovu Ustava Republike Srbije i Poslovnika Narodne skupštine, sazvala je prvu sednicu Narodne skupštine u dvanaestom sazivu, a određen je i dnevni red.

Na sednici bi trebalo da budu potvrđeni mandati poslanika izabranih na izborima 21. juna, posle čega će se ući u postupak izbora predsednika skupštine, sekretara i drugih tela parlamenta.

Kako je ranije izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle toga će se, krajem avgusta, "ići na izbor vlade, a njeno formiranje, ako sve bude išlo po planu, očekuje do 25. avgusta".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BozaB

    2. avgust 2020 | 11:01

    Nova Vlada bice jos uspesnija od prethodne, siguran sam u to.

  • Mijo

    2. avgust 2020 | 11:18

    Bravo tako i treba podržavam vas svakako.

  • Milorad Petrović

    2. avgust 2020 | 11:17

    Za mesec dana će biti gotovo formiranje Vlade što apsolutno podržavam, i očekujem još bolje rezultate nego što su bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA