≫ 

Policija zaustavila Srđana Noga: U gepeku pronađene kese sa pejnt-bol puškama i pirotehnikom

Nogo je još pre nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike

  • 25
BEOGRAD SKUPSTINA OKUPLJANJE

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Bivšeg poslanika Dveri Srđana Noga, koji je najavio da će danas gađati poslanike iz pejt-bol pušaka, policija je jutros zaustavila i legitimisala u Sarajevskoj ulici.

Policija je u gepeku pronašla krcate kese sa pejnt-bol puškama i pirotehničkim sredstvima, prenose Novosti.

Po svemu sudeći, Nogo je odlučan u svojoj nameri da izazove haos ispred Skupštine, jer je kako saznajemo ispred republičkog zdanja zatečeno i nekoliko njegovih pristalica sa praćkama.

Nogo je još pre nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike.

Kako je tada najavio, već su naručene puške za pejnt-bol iz kojih će se pucati i koje mogu da dobace oko 200,300 metara, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    3. avgust 2020 | 10:41

    Em što remeti javni red i mir Nogo još poteže oružije stvarno jadno i bedno od takvog čoveka. Nadležni što pre da ga liše slobode kretanja.

  • Niki

    3. avgust 2020 | 10:29

    Mnogo se Nogo zaigrao,ovo pod hitno treba sankcionisati!

  • Uroš

    3. avgust 2020 | 10:35

    Ponašanje Srdjana Noga je za svaku osudu i krajnje je vreme da policija i sudovi reaguju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA