Stefanović i Bocan-Harčenko saglasni: Saradnja Srbije i Rusije veoma dobra

Bocan-Harčenko izrazio je spremnost Rusije za dalju podršku unapređenju kapaciteta MUP-a Srbije

  • 2
Nebojša Stefanović, Aleksandar Bocan Harčenko Foto: Tanjug/Ministarstvo unutrašnjih poslova

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan-Harčenko saglasni su da je ostvarena veoma dobra saradnja između nadležnih organa dve zemlje, posebno u borbi protiv organizovanog i visokotehnološkog kriminala, kao i u borbi protiv terorizma.

Stefanović je tokom razgovora sa ruskim ambasadorom u Beogradu istakao da je saradnja dveju zemalja u oblasti vanrednih situacija na visokom nivou što je, kako smatra, od izuzetne važnosti imajući u vidu značaj pravovremenog reagovanja, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Bocan-Harčenko izrazio je zadovoljstvo stalnim unapređenjem saradnje sa našom zemljom i izrazio spremnost Rusije za dalju podršku unapređenju kapaciteta MUP-a Srbije kroz zajedničke projekte i aktivnosti, posebno u vidu organizovanja obuka i seminara, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    19. avgust 2020 | 14:04

    Od drugog velikog rata, car Jugoslavije (Tito) sve je ucinio da nas otrgne iz ruskog zagrljaja, razlaz dve zemlje utvrdjivan je na golom otoku, golgota je bila ne izdrziva dok smo uspeli da nam rujke tenkovima ne udju u zemlju i porobe nas, kao druge slovenske narode. A danas osobe bez plemickog porekla guraju nas u krilo gvozdene zavese bruka i sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA