≫ 

Vučević ponovo kandidat za gradonačelnika Novog Sada

Ovaj dan će sigurno biti ubeležen kao značajan događaj, jer će treći put ista osoba biti izabrana na funkciju gradonačelnika - rekla je predsednica Skupštine grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović pred početak sednice

  • 0
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Dosadašnji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ponovo će biti predložen za tu funkciju, na sednici Skupštine grada, koja je počela u 10 sati.

Predsednica Skupštine grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović izjavila je u obraćanju medijima, neposredno pred početak sednice, da će "ovaj dan sigurno biti ubeležen kao značajan događaj, jer će treći put ista osoba biti izabrana na funkciju gradonačelnika".

- Novi Sad beleži značajne datume i sigurna sam da će ovaj datum naći mesto među njima. Biće ovo prvi put da treći put uzastopno podržimo istog kandidata za gradonačelnika - rekla je predsednica Skupštine grada Novog Sada.

Podsetila je da je u vreme mandata Miloša Vučevića Novi Sad dobio "nove bulevare, investicije, škole, vrtiće, domove zdravlja, fabrike, radna mesta".

- Pozitivno je promenjena slika u ekonomskom smislu za vreme njegovog mandata - rekla je Marinković Radomirović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA