≫ 

Specijalne jedinice blokirale Prištinu uoči dolaska Ričarda Grenela zbog sumnjivog paketa

U saopštenju policije se dodaje da je deo ulice za sada zatvoren za saobraćaj i biće pušten nakon detaljnog pregleda mesta događaja

  • 10
Ulica Printskrin: Facebook/GazetaSinjali

Jedna od od glavnih ulica u Prištini, koja nosi ime bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, blokirana je nakon dojave policiji da je u njoj primećen sumnjiv kofer, prenosi Koha i to nekoliko sati uoči dolaska specijalnog izaslanika predsednika SAD, Ričarda Grenela.

- Oko 10:30 dobili smo informaciju da se u ulici Bila Klintona nalazio sumnjiv kofer. Ekipe kosovske policije se nalaze na mestu događaja - saopšteno je iz tzv. Kosovske policije.

U saopštenju se dodaje da je deo ulice za sada zatvoren za saobraćaj i biće pušten nakon detaljnog pregleda mesta događaja.

Podsetimo, specijalni izaslanik predsednika Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel će lično nadgledati sprovođenje potpisanog sporazuma iz Vašingtona, a koji javnost na Kosovu smatra katastrofalnim za privremenu albansku vlast u južnoj srpskoj pokrajini.

Prema ranijim najavama, američki zvaničnici koji čine čelnici Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC), ali i specijalni predstavnik za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel, trebalo bi u 18.30 časova da se sastanu sa premijerom privremenih prištinskih institucija, Avdulahom Hotijem.

Video: Grenel stigao na sastanak sa Vučićem u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    21. septembar 2020 | 14:18

    Hahahahah...e jesu smešni..sami postave pa kao izvode specijalne jedinice. E mnogo Tači i Haradinej igraju gta 5 pa se zanesu...hahahhahahah...

  • Dusan

    21. septembar 2020 | 14:52

    Specijalne jedinice tek treba da udju na Kosovo...

  • Giks

    21. septembar 2020 | 14:10

    Koje bre njihove cpecijalne jedinice. To se bato moj zovu specijalci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA