≫ 

Kineski medij o govoru Vučića u UN: Izrazio zahvalnost i istakao prijateljstvo između dve zemlje

Vučić je u sredu govorio na generalnoj debati i rekao da evropski put Srbije ne isključuje privrženost razvoju i produbljenju odnosa sa zemljama širom sveta

  • 1
Aleksandar Vučić, Generalna skupština UN TANJUG/ UN PHOTO/ RICK BAJORNAS
Aleksandar Vučić, Generalna skupština UN TANJUG/ UN PHOTO/ RICK BAJORNAS

Kineski državni medij "Pipls dejli" (People''s daily app) konstatovao je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom govoru na generalnoj debati u UN govorio i o prijateljstvu sa Kinom.

- Obraćanje predsednika Srbije na Generalnoj debati Ujedninjenih nacija. Vučić je izrazio svoju zahvalnost Kini i istakao prijateljstvo između dve zemlje - objavljeno je na Tviteru tog medija ispod video snimka na kome se vidi deo Vučićevog govora.

Vučić je u sredu govorio na generalnoj debati i rekao da evropski put Srbije ne isključuje privrženost razvoju i produbljenju odnosa sa zemljama širom sveta, kako zapadnim, uključujući i SAD, tako i drugima, kao i da je Srbija ponosna na izvanredne odnose sa Rusijom i Kinom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    24. septembar 2020 | 16:18

    Treba se cuvati istoka sa istoka sunce izlazi a I industrija je u usponu od zapada nema nista pokusavaju ratom da sebe spasu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA