≫ 

Maskirani i naoružani specijalci Euleksa upali u kancelarije veterana tzv. OVK

Uhapšen je predsednik udruženja veterana tzv. OVK Hisni Gucati, koji će biti prebačen u Hag, naveo je Nasim Haradinaj, potpredsednik udruženja

  • 22
Kosovo EULEKS hapšenja Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

Specijalci Euleksa, maskirani i naoružani automatskim puškama, upali su u kancelarije organizacije koja okuplja veterane tzv. Oslobodilačke vojske Kosova i uhapsili predsednika tog udruženja Hisni Gucati.

Pripadnici Euleksa pokrenuli su ovu akciju svega 24 časa pošto je u Specijalni sud za zločine OVK odveden prvi optuženi pripadnik te organizacije, nekadašnji lokalni komandant i jedan od šefova obaveštajne službe Saljiha Mustafu.

Uhapšen je predsednik udruženja veterana tzv. OVK Hisni Gucati, koji će biti prebačen u Hag, naveo je Nasim Haradinaj.

Prethodne sedmice, nepoznati mladić u tri je navrata doneo u kancelarije veterana OVK dokumente, koji navodno potiču iz arhiva Specijalnog suda.

Posle hapšenja Mustafe u četvrtak, kosovski mediji najavili su nova hapšenja optuženih pred Specijalnim sudom za zločine OVK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da da

    25. septembar 2020 | 13:15

    Jedan po jedan. Srbi, budimo se- pocelo je!! Mislite o tome. Film Kosare - uskoro, a onda i film Koridor 92. Nemojmo zaboraviti ko smo! Slava herojima!!

  • Emilija

    25. septembar 2020 | 13:32

    Sad nam zamaziju oci. Sto neuhapse Tacija i Haradinaja nego neke nevazne

  • Mare

    25. septembar 2020 | 13:39

    Pa Tramp je alergican na teroriste ima izjave njegive gde to potvrdjuje.Verovatno su resili da Kosovo konacno ociste od terirista i narko dilera siptari su bili zasticeni u vezi toga.Sada je dosao kraj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA