Grbović nasledio Trifunovića na čelu PSG

On je kao jedini kandidat izabran na ovu funkciju na današnjoj izbornoj skupštini pokreta

  • 3
Pavle Grbović, član Predšednistva Pokreta slobodnih građana, PSG LISTA PREDAJA

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Novi predsednik Pokreta slobodnih građana od danas član predsedništva Pavle Grbović koji je na funkciji posle dve godine zamenio Sergeja Trifunovića.

On je kao jedini kandidat izabran na ovu funkciju na današnjoj izbornoj skupštini pokreta, a kako je najavio prvi njegov potez PSG će biti iniciranje ujedinjenja sa Novom strankom.

Grbović je to objasnio, kako je rekao, da u borbi protiv vlasti i državnog aparata za koji tvrdi da je povezan sa kriminalom, PSG-u potrebna pomoć, a da će pokret biti otvoren i za saradnju sa ostalim opozicionim partijama.

Trifunović, koji je pokret preuzeo od preuzeo od Saše Jankovića, je objasnio da mu je njegov cilj kada je dolazio u pokret bio da dođe "kao stečajni upravnik" da pokret izvuče iz bare koju je zapao i da je od tada triplirano članstvo.

Grbović koji kaže da PSG mora biti politički konzistentniji bio je jedini kandidat za predsednika. Na skupštini su izabrani članovi predsedništva i regionalni predstavnici PSG.

Aleksandar Petrović, Petar Đorđević, Natan Albahari, Aleksandat Radoivčić, Sergej Trifunović, Aleksandar Ilić izabrani su za potpredsednike PSG,

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA