Vučević: Izbor Pokrajinske vlade u subotu ili posle vikenda

On je rekao da u Pokrajinskoj vladi nema nikakvih sukoba

  • 0
Miloš Vučević

Foto: Nikola Tomić

Potpredsednik Glavnog odbora SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da će u subotu ili odmah posle vikenda biti održana Skupština Vojvodine i da će tada biti izabrana Pokrajinska vlada.

Na konferenciji za medije povodom 12. godišnjice SNS, Vučević je rekao da u Pokrajinskoj vladi nema nikakvih sukoba.

A povodom vesti o predlogu Žarka Dimića, odbornika SPS-a u Sremskim Karlovcima, da predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića predloži za počasnog građanina Sremskih Karlovaca, Vučević kaže da je ime Mirovića zloupotrebljeno.

- Miroviću ne treba nikakvo priznanje da bi bio cenjen i poštovan i za svoj politički i za javni poziv, to je nešto što niko ne može da mu oduzme, ni njegove knjige, ni njegove govore, ni njegov rad u politici - rekao je Vučević.

Predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović ranije je izjavio da nije dao saglasnost Žarku Dimiću, odborniku SPS-a u Sremskim Karlovcima, da ga predloži za počasnog građanina Sremskih Karlovaca.

Naime, Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i proglašenje počasnih građana Sremskih Karlovaca, na kojoj je, kako su preneli pojedini mediji, odbijen predlog da se pokrajinski premijer proglasi za počasnog građanina te opštine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA