≫ 

"Ostajem u Kriznom štabu i ako budem ministarka"

Ona je gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, istakla da je svako fokusiran da radi svoj posao i da je to jedina suština

  • 70
Konferencija

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Jeste činjenica da sam obavila razgovor sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, ali ne bih o tome detaljnije pričala. Osećam se počastvovano i ono što je sigurno jeste da ću u narednom periodu truditi da uradim najbolje što mogu za zemlju koju volim najvše na svetu - odgovorila je dr Darija Kisić Tepavčević na pitanja da li će biti ministarka u novoj vladi.

Ona je gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, istakla da je svako fokusiran da radi svoj posao i da je to jedina suština.

- Nije to ništa zanimljivo, ni u ovom ni u bilo kom momentu, svako od nas je radio svoj posao. Da li sam zatečena i da i ne, da li sam spremna da pružim maksimum za svoju zemlju jesam. Ako gledamo sastav i vidimo dosta dama koje su u vladi ubeđena sam da to što smo žene nije bila osnovni kriterijum, već da je u pitanju bila stručnost i spremnost da se državi pruži maksimum - objasnila je dr Kisić Tepavčević.

Na pitanje da li ostaje član Kriznog štaba i ukoliko bude nova ministarka dr Kisić rekla je - da!

- Da, borba sa koronom je osnovni zadatak svih nas, svi imamo i druge poslove ali prevashodno naš zadatak treba da bude borba sa koronom.

Video: Kisić Tepavčević: Nema razloga da se zatvore škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralni

    25. oktobar 2020 | 10:40

    Jaka stvar oćeš ostati u kriznom štabu ili ne. U Srbiji ima mnogo boljih stručnjaka od vas iz krisnog štaba. Viste tu postavljeni politički to znaju i ptice na grani.

  • Zbunjen

    25. oktobar 2020 | 10:39

    A šta je ona uradila pametno u kriznom štabu da bi zaslužila tako nešto?

  • Marina

    25. oktobar 2020 | 11:11

    Kakva osoba. Nijednom nije ni pomislila da li je dorasla da bude ministarka. Al ovde je to normalno. Zgrabi što možeš da li znaš uopšte nije bitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA