≫ 

Momirović o ministarskoj funkciji: Potrudiću se da ostavim nešto iza sebe

Kako je rekao, velika mu je čast što je kandidat za ministra građevinarstva i da nikada ne bi odbio Vučićevu ponudu za to mesto

  • 4
Tomislav Momirović, direktor hotela Mona Plaza Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kandidat za ministra građevinarstva Tomislav Momirović izjavio je danas da mu je velika čast što ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prepoznao kao nekoga ko može da doprinese rezultatima i da ga nikada ne bi odbio, pre svega jer ga ceni i smatra istorijskom ličnošću.

- Nadam se da će moji potomci jednog dana reći moj otac je stajao uz ovog čoveka u trenucima koji su bili najteži u Evropi u tom trenutku, najteži ekonomski i zdravstveno u poslednjih 70 godina - rekao je Momirović za televiziju Prva.

On je apelovao na ljude da se pridržavaju mera, navodeći da sada nije trenutak da se testira zdravlje i da možemo da se ekonomski vratimo unazad.

- Mi smo jedina zemlja koja je ekonomski uspela da se odbrani od ovog udara. To ne možemo bez građana, ako oni nisu odgovorni. Ovaj udar ima efekte svetskog rata. Građani moraju da učine taj napor da se pridržavaju mera i da probamo da zadržimo ono što smo postigli - rekao je Momirović.

Kako je rekao, veoma je uzbuđen zbog novog imenovanja i dodao da želi da se potrudi da ostavi nešto iza sebe u timu Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.

Tomislav Momirović, direktor hotela Mona Plaza Tomislav Momirović - Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dodao je i da je prvo što će uraditi nakon izbora vlade da iskomunicira sa saradnicima i što pre počne da radi, kao i da se nada da će od dosadašnje ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović dobiti podršku.

- Nema izgovora da se nešto ne radi jer je projekat loš, ne sme da se kasni. Nameravam da prenesem pristup da rezultati moraju da se ostrvaruju - rekao je on.

Momirović je kazao i da ne namerava da se povuče sa Tvitera, ali da će svoje stavove usklađivati sa politikom države jer je, kako je rekao, sistemski čovek.

Video: Najava pomoći ugostiteljima i hotelijerima uliva optimizam

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA