Maska kog poslanika je najoriginalnija? ZSO i srpska trobojka u borbi protiv korona virusa

Poslanici su, poštujući propisane mere Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa, nosili zaštitne maske, a neki od njih su bili kreativniji, pa su poneli one sa posebnim obeležjima

  • 12
Aleksandar Vulin

Foto: Marko Jovanović

Na današnjoj sednici Skupštine Republike Srbije poslanici su, poštujući propisane mere Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa, nosili zaštitne maske, a neki od njih su bili kreativniji, pa su poneli one sa posebnim obeležjima.

Kandidatkinja za ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić nosila je masku sa ispisanom porukom "Zdravo".

Poslanici sa Kosova i Metohije, Danijela Vujičić, Milan Savić, i Ljubomir Marić pojavili su se sa maskama na kojima je amblem Zajednice srpskih opština.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin već nekoliko dana se u javnosti pojavljuje sa specifilnom maskom na licu. Na njoj piše Srbija i Srpska a osim te dve reči maska je i oslikana - ima dva ukrštena srca sa zastavama Srbije i Republike Srpske. Tako je i danas došao na sednicu u Skupštinu Srbije.

Jadranka Jovanović odabrala je zaštitu od korone koju je uklopila sa odevnom kombinacijom, dok su neki od poslanika poneli maske sa srpskim trobojkama, dok su se Darija Kisić Tepavčević, Nikola Selaković i Siniša Mali opredelili za klasične hirurške maske.

Video: Brnabić iznosi ekspoze, Srbija dobija novu vladu: Prioritet zaštita zdravlja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA