≫ 

"Napustite sastanak": Evo kako je Zorana Mihajlović izbacila direktora "Srbijagasa"

U saopštenju koje je izdala Mihajlovićeva, navodi se da je Bajatović udaljen zbog "nepoštovanja institucije Vlade Srbije", ali nije navedeno i šta mu je konkretno zamereno

Ministarka energetike Zorana Mihajlović praktično je izbacila sa sastanka direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića, i to uz pomoć obezbeđenja.

Kako je to izgledalo, vidi se na video snimku, na kome Bajatović izlazi iz prostorije, pošto mu je Mihajlović rekla da napusti sastanak.

U saopštenju koje je izdala Mihajlovićeva, navodi se da je Bajatović udaljen zbog "nepoštovanja institucije Vlade Srbije", ali nije navedeno i šta mu je konkretno zamereno.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike prof. dr Zorana Mihajlović održala je danas sastanak sa direktorima javnih preduzeća iz ovog resora na kojem je predstavila svoj tim u ministarstvu i principe rada u budućem periodu.

Prvi susret ministarke i direktora javnih preduzeća je prošao burno, pa je u jednom trenutku Dušan Bajatović udaljen sa sastanka, dok se direktor Transportgasa Stevan Dukić nije odazvao sastanku zbog čega će biti pozvan na odgovornost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    31. oktobar 2020 | 16:51

    Ono kad ženi daš neku vlast...a ona leči komplekse. Mogla je da stavi još koji kilogram šminke.

  • Vodolijax

    31. oktobar 2020 | 18:56

    Ovog drže Rusi pa se osilio a nju Amerikanci pa se ponaša bahato......

  • SrbskiBek

    31. oktobar 2020 | 17:59

    Kako bi ona "nekog" ubacila na to mesto !! Al' ne daju rusi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA