≫ 

Ministarstvo kulture se oglasilo povodom pokušaja lažnog predstavljanja Maje Gojković na Tviteru

To su učinili jer se pre nekoliko dana na pomenutoj društvenoj mreži pojavio nalog sa imenom, prezimenomi fotografijom ministarke kulture, a slučaj lažnog predstavljanja, kako se navodi, biće prijavljen nadležnim institucijama

  • 3
Konferencija, Aleksandar Vucic Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministarstvo kulture i informisanja izdalo je saopštenje u kom obaveštava javnost da potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković nema zvaničan nalog na društvenoj mreži "Tviter", kao i da je nalog koji je formiran na ovoj mreži i objave koje stoje nisu objave potpredsednice Vlade i ministarke kulture i informisanja.

To su učinili jer se pre nekoliko dana na pomenutoj društvenoj mreži pojavio nalog sa imenom, prezimenomi fotografijom ministarke kulture, a slučaj lažnog predstavljanja, kako se navodi, biće prijavljen nadležnim institucijama.

Istovremeno, napominjemo da Ministarstvo kulture i informisanja ima zvanični nalog jedino na društvenoj mreži Fejsbuk - piše u saopštenju.

Video: Burna reakcija ministra Vulina nakon koje mu je Maja Gojković isključila mikrofon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    4. novembar 2020 | 15:31

    Sta ce ministarka da uradi umetnicki od propale njene nove autobuske stanice u Novom Sadu?

  • Qwer

    4. novembar 2020 | 16:07

    Još žena nije ni sela u ministarsku fotelju, već joj oodmeću klipove. Pustite ženu da počne da radi, oa videćemo, da li je uspešna ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA