≫ 

Vučić: Nisam saglasan s načinom na koji se Atlagić obratio Seki Sablić

- To je bilo politički pogrešno, nama je nanelo štetu, iako znam da to nije namerno uradio - rekao je Vučić

  • 5
Dani mimoze u Beogradu Foto: Marko Jovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da nije saglasan sa onim što je o glumici Jelisaveti Seki Sablić rekao poslanik SNS Marko Atlagić za skupštinskom govornicom.

- To je bilo politički pogrešno, nama je nanelo štetu, iako znam da to nije namerno uradio, a sa druge strane to se ne radi ljudima koji su zadužili ovu zemlju. Mi ne smemo da budemo kao oni - rekao je Vučić za RTS.

Atlagić je dobar čovek, ali je, ističe, bilo nepotrebno da karakteriše našu glumicu.

- Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio. Ali, takođe nije bilo potrebno ni Marku (Atlagiću) da karakteriše i daje svoju ocenu kakva je Seka Sablić - rekao je Vučić za RTS.

On je podsetio da su oni koji ovo osuđuju kroz "toplog zeca" proveli Lazu Ristovskog, prosao Bule Goncić, Nenad Jezdić, jer je govorio recitale na otvaranju autoputa Miloš veliki, Miki Manjolović se suočio sa najgorim uvredama, jer je rekao da predsednik ima energiju.

Na konstataciju da neko u tome mora da stane, Vučić je rekao da poziva poslanike SNS da vode računa, budu pažljivi.

- Mi smo krivi ako smo isti kao oni, mi moramo da se razlikujemo i ja ih molim da to promenimo, a sve ove ljude na koje su se odnosile teže reči molim za izvinjenje u moje ime i u ime partije kojoj pripadam - naglasio je Vučić dodajući da mu nije teško da ovo kaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    4. decembar 2020 | 09:03

    Sve što je predsednik rekao je opet uvreda za sve nas. Opet je sebe stavio u prvi plan. A Atlagić je na prvom mestu nevaspitanih i prost čovek.

  • Boža zemunac

    4. decembar 2020 | 09:07

    Seko živa bila.

  • Nesa

    20. decembar 2020 | 13:37

    Sramota da se uopste glumci neki reditelji i svakakvih razloga svrstavaju u nize drustvene slojeve svojim izjavama.Mora se postovati Drzava Srbija i PR.Srbije.Kakovo je to ponasanje čjuti na sebe pa po drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA