"Oprema koju ste poslali je znak prijateljstva": Vučić zahvalio kralju Bahreina na upućenoj pomoći

- Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji - naveo je Vučić između ostalog

  • 53
Aleksandar Vučić, Ana Brnabić

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je kralju Bahreina Nj.V. Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi pismo zahvalnosti na pomoći koju je ta zemlja uputila Srbiji. 

U pismu sel između ostalog, kaže:

- Vaše Visočanstvo,

Izuzetno mi je zadovoljstvo da ovim pismom izrazim neizmernu zahvalnost za Vašu izdašnu donaciju Republici Srbiji. Medicinska oprema koju ste nam poslali predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koje moja zemlja i njeni građani izuzetno cene.

Prošlu godinu obeležili su izazovni događaji prouzrokovani globalnom pandemijom KOVID-19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti. Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane - navodi se u pismu predsednika Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA