Suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića nastavlja se 5. februara

Danas sam od sudije Valjona Kurtaja dobio poziv za prvo saslušanje u predmetu ubistva Olivera Ivanovića, što znači da je sud prihvatio naš zahtev. Ovo je prvo saslušanje na kome će se okrivljeni izjasniti o krivici - rekao je advokat Miljković, koji zastupa Nedeljka Spasojevića

  • 0
Oliver Ivanović

Oliver Ivanović / Foto: Armend NIMANI / AFP / Profimedia

Sudija Specijalnog suda u Prištini Valjon Kurtaj zakazao je prvo saslušanje u ponovljenom suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića za 5. februar u 9.30 časova, potvrdio je za Kosovo Onlajn advokat Predrag Miljković.

- Danas sam od sudije Valjona Kurtaja dobio poziv za prvo saslušanje u predmetu ubistva Olivera Ivanovića, što znači da je sud prihvatio naš zahtev. Ovo je prvo saslušanje na kome će se okrivljeni izjasniti o krivici - rekao je advokat Miljković, koji zastupa Nedeljka Spasojevića.

Ni posle pune tri godine ubistvo Olivera Ivanovića nije rasvetljeno, ubice i nalogodavci su još su nepoznati, a ono što se sa sigurnošću može reći je da od prvog trenutka ovaj slučaj prate mnogi skandali i nelogičnosti, pre svega kada se ima u vidu sudski proces, koji do sada nije dao bilo kakve rezultate.

Loša istraga od samog početka dovela je do toga da se na podizanje prve optužnice čeka gotovo dve godine.

Nedugo zatim usledila je i druga, a od nedavno je na snazi treća, dopunjena optužnica, za koju advokati odbrane i čelnici Ivanovićeve Građanske inicijative tvrde da se gotovo uopšte ne razlikuje od prethodnih i da je, kao i prve dve, podignuta bez pravnog utemeljenja i potrebnih dokaza.

Video: Sveće i venci na mestu ubistva Olivera Ivanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA