≫ 

Pacoli finansijski pomaže optuženim liderima tzv. OVK u Hagu

- Bez obzira da li su moji prijatelji ili ne, oni su tu i suočavaju se sa pravdom i sigurno zaslužuju pomoć - rekao je on

  • 4
Bedžet Pacoli Foto: A. Nalbantjan

Predsednik "Alijanse za novo Kosovo" Bedžet Pacoli izjavio je da je razgovarao telefonom sa bivšim predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačijem, koji se nalazi u zatvoru u Hagu zbog optužbe za ratne zločine, ali da razgovor nije bio o političkim temama, piše Ljajmi.

- Da. Imao sam dva telefonska razgovora poziva sa njim. Razgovarali smo normalno, nisam primetio da tamo pati. Tači je vrlo smiren i pravda će trijumfovati - rekao je Pacoli.

Na pitanje šta bivši predsednik misli o izborima i trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, Pacoli je odgovorio da sa Tačijem nije razgovarao o politici.

Pacoli je dodao i da će finasijski pomoći svim optuženima pred Specjalnim sudom za ratne zločine tzv. OVK.

- Bez obzira da li su moji prijatelji ili ne, oni su tu i suočavaju se sa pravdom i sigurno zaslužuju pomoć. Čak i javnost zna da se nikada nisam povukao iz ovih pitanja i da ću stajati iza onoga što sam rekao. Pomoći ću i verujem da će i drugi građani pomoći - rekao je Pacoli.

Predsednik ANK je dodao da veruje u nevinost optuženih, kao i da će oni izu sudskih procesa izaći kao pobednici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    25. januar 2021 | 11:24

    Valjda ce i toj LOGISTICI da dodje KRAJ!!!

  • Kiza

    25. januar 2021 | 12:28

    Milan Kalinić propo 😮

  • KM -1

    25. januar 2021 | 11:14

    Sasvim je normalno da im pomaže,zsjedno se borili za svoju državu i to su njihovi heroji,šta ostali misle je nebitno jer i mi imamo osuđene heroje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA