≫ 

Sutra sednica Predsedništva SNS: Rukovodstvo stranke o gorućim temama

Sednicom predsedava lider SNS Aleksandar Vučić

  • 17
SNS PREDSEDNISTVO SEDNICA Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu, prenose Novosti.

Prema informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić, biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini, odnosno Republici Srpskoj, i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanjica

    22. februar 2021 | 23:38

    SNS je stranka koja ima ogroman doprinos za Srbe, gde god se oni nalazili. Verujem da će biti donete dobre odluke.

  • Rasko

    22. februar 2021 | 23:32

    Što se tiče ovog sastanka predsedništva SNS-a verujem u dobre rezultate koje se tiču naše zemlje i koje će biti postignute na ovom sutrašnjem sastanku. Pre donošenja važnih odluka se treba konsultovati sa saradnicima, a ovakva sednica je odličan način za to.SNS će ubedljivo pobediti na ovim izborima narod veruje u budućnost a ne u prošlost a Vučić je mnogo puta pokazao koliko je uradio za ovu zemlju i za sve nas. Samo tako neka nastavi da se bori za našu zemlju.

  • Nena

    22. februar 2021 | 23:22

    Kome je do stranackih sednica dok se bolnice u Srbiji ponovo pune i dok narod umire a zaraza se iz skola siri sve vecom brzinom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA