≫ 

Fotka o kojoj se priča: Dijana Hrkalović u zagrljaju sa sudijom Stepanovićem

Na fotografiji, nastaloj pre 3 godine na proslavi u Borči, vidi se kako Hrkalovićeva i Stepanović plešu, a na pomenutom događaju je bio prisutan i predsednik FSS Slaviša Kokeza

  • 43
neko i neko Foto: Alo

U javnosti se pre nekoliko dana pojavila fotografija nastala 2018. godine na rođendanu Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP, na kojoj je zagrljena sa predsednikom Višeg suda u Beogradu Aleksandrom Stepanovićem.

Na fotografiji, nastaloj pre 3 godine na proslavi u Borči, vidi se kako Hrkalovićeva i Stepanović plešu, a na pomenutom događaju je bio prisutan i predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Za istim stolom sedeo je tada Dejan Kovačević, načelnik UKP-a.

Na istoj proslavi bio je i Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan, Miloš Vazura, prenosi Alo.

Podsetimo, Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka u MUP-u osumnjičena da je blisko sarađivala sa mafijaškim klanom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, saslušana je juče u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

Ona je, kako je preneo Informer, odbila testiranje na poligrafu, jer navodno zbog bolesti nije u stanju da koncentrisano razgovara sa inspektorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dar mar

    2. mart 2021 | 18:43

    ,,kriminal I politika,e u tome ti je Nevolja...'' Geniji iz Beogradskog Sindikata su to davno I genijalno opevali . Nema nama spasa ,nikad iz blata necemo izaci ,kako koja garnitura zajase ,dokazivanje moci se nastavlja ,mafijasi ,drzavni sekretari ,sudije ,starlete u Mupu ,svi na gomili...ima li dalje ?

  • Pp

    2. mart 2021 | 17:41

    Kad pogledah snimak i čuh kako priča bukvalno sam počeo da povraćam... Kakve primitivne nakaze kod dolaze do drzavne funkcije nije ni čudo što smo u rangu Tadžikistana.

  • 💯jko vić™

    2. mart 2021 | 17:09

    A zašto ona nije uhapšena ako imaju toliko dokaza protiv nje? Od 2014 do danas od sto afera ni jedna pravosnažna presuda nije doneta. Moje pitanje nema političku konotaciju već samo građansku zabrinutost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA