≫ 

Na Instagramu osvanuo lažni profil predsednika Opštine Mali Zvornik

Pored Jevtićeve fotografije napisano je da je on ‘’albanski političar koga je SNS preuzeo iz Prištine i stavio na čelo Malog Zvornika’’

  • 0
Zoran Jevtic, Mali Zvornik Printskrin: Youtube/Ratko Radovic

Lažni profil napravljen na ime Zorana Jevtića, predsednika opštine Mali Zvornik i ovdašnjih naprednjaka, pojavio se ovih dana na društvenoj mreži Instagram.

Pored Jevtićeve fotografije napisano je da je on ‘’albanski političar koga je SNS preuzeo iz Prištine i stavio na čelo Malog Zvornika’’, kao i da ‘’niko ne zna mnogo o njemu sem da vozi pežo karavan’’. Inače, slučajno, ili namerno, na ovom profilu je napisano Jeftić umesto Jevtić.

Lazni profil Lažni profil napravljen na ime Zorana Jevtića, predsednika opštine Mali Zvornik i ovdašnjih naprednjaka, pojavio se ovih dana na društvenoj mreži Instagram-Foto: Instagram/Zoran Jeftić

Povodom ovog događaja Jevtić kaže da su pojedini spremni da se služe svačim u pokušaju da ometaju i diskredituju njegov rad kao predsednika opštine i opštinskog rukovodstva. Kaže i da je pre pojavljivanja ovakvog lažnog profila na pojedinim privatnim profilima bilo najavljeno da će to biti urađeno radi napada na predsednika opštine. On je uputio poziv predstavnicima opozicije, među kojima su i stranke i grupe građana koje nisu parlamentarne, koji nisu učestvovali u objavljivanju lažnog profila da se tim povodom oglase i od toga ‘’ograde’’.

- Ovaj potez neće imati uticaja na rad rukovodstva opštine, a mene lično će motivisati da još snažnije nastavim da radim i da se borim za opštinu Mali Zvornik. Protiv za sada nepoznatih izvršilaca koji su zloupotrebili moje ime i fotografiju biće podneta krivična prijava Tužilaštvu – kazao je Jevtić koji se povodom ovog slučaja oglasio i na svom fejsbuk profilu gde je vrlo aktivan.

Inače, on je, kako piše na opštinskom sajtu, za predsednika opštine izabran novembra 2014, a avgusta prošle godine je na konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta ponovo dobio mandat da bude na čelu Malog Zvornika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA